Program podeželja

Koledar dogodkov

Vabilo na spletno usposabljanje o biogospodarstvu za svetovalce na podeželju (brezplačno)
Od ponedeljek, 03. maj 2021 -  08:00
Do torek, 18. maj 2021 - 17:00
Ogledi : 179

Želite spodbujati inovacije in razvoj biogospodarstva na podeželju, a ne veste, kako?

 

Udeležite se dvodnevnega brezplačnega usposabljanja v okviru projekta BIOEASTsUP, ki ga financira EU iz programa Obzorje 2020.

Usposabljanje je zasnovano v tematske module. Posebnost te zasnove je, da razvoj kompetenc in veščin, ki večajo uspešnost in učinkovitost strokovnega dela, temelji na razvoju obstoječega znanja in veščin posameznih udeležencev usposabljanja.

 

  • Na usposabljanju boste izvedeli več o posebnostih biogospodarstva ter skupaj s trenerji razvijali svoje veščine in kompetence, ki so ključne za spodbujanje biogospodarskih inovacij.
  • Na usposabljanju se boste naučili, kako določiti jasne in dobro opredeljene cilje, kako uspešno komunicirati in sodelovati ter kako razviti poslovni model krožnega biogospodarstva.

 

Usposabljanje bo v angleščini potekalo prek spleta v treh različnih terminih:
26. in 27. april 2021
3. in 4. maj 2021
17. in 18. maj 2021

Prijavite se lahko na enega od zgornjih terminov (na prijavni spletni strani kliknite na gumb Rural Facilitators). Na voljo je tudi podrobnejši program usposabljanja.

Za dodatne informacije lahko pokličete Maria Plešeja, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ki vam bo z veseljem odgovoril na vaša vprašanja: 01 478 90 88.

 

logotip bioeast

zastava EU